1:a Advent

 Ja då var det första advent i år också. Detta året utan Mamma & Pappa<3 Saknar er så det gör ont i hjärtat :'(

Men vad ska jag göra åt det? ingenting. Bara att fortsätta leva. Det känns jättekonstigt men det är så resten av livet kommer att vara.


Nu är det inte långt kvar till jul heller.

och julen i år firas hos älskade farmor<3 Så vi får vara tillsammans hela familjen ändå på något sätt<3


Älskar hela min underbara familj över allt annat<3

Helgen som vart och Farsdag<3

Ja i fredags så var ja i skolan, sedan hem för att städa och plocka iordning och sen iväg till affären för att handla saker till tacosen som jag och älsklingen skulle äta.

Kom hem ifrån affären och började laga maten som vart mycket god, som vanligt med tacos då och sedan vart det lite tv tittande och sedan godnatt..

Lördagen då så åkte jag och älsklingen och shoppade lite :) han fick köpt sig en ny t-shirt och ett par asnajs chinos :) och farsdags present till sin pappa :) Jag fick köpt julklapp till svägerskan och hennes sambo + en jättevarm och gosig poncho :).

När vi hade shoppat åt vi jättegod lunch :) vart fläskfilémedaljonger med portvinssås och potatis :) Mums var det :)

Sedan åkte vi hem och kollade igenom dagens köp och slog in lite paket :) Efter det lagade vi thaimat och det smakade riktigt bra det också.

Sedan kollade vi på film och somnade i soffan bägge 2.

Nu idag Fars dag och allting så känns ingenting sig likt.... älsklingen åkte hem tidigt i morse men jag kunde ändå somna om iaf .


Fast som sagt Fars dag utan sin pappa är inte sig likt.. Jag saknar dig varje dag pappa<3 känns för jäkligt att jag inte kunde fira dig idag. Som vi gjort alla andra år. Men jag hoppas ändå att du vet att jag älskar dig och Mamma<3 Det kommer jag allid att göra<3


Älskar hela min familj<3


Helgen som vart m.m

Ja hej!

Helgen som var så va jag hos min kille och hade en riktigt bra helg helt enkelt :) Var och körde gokart i lördags och det var så himla kul :) Det vill jag verkligen göra om. Har bara kört icekarting 1 gång tidigare och då i Tandådalen men detta var riktigt kul också :)

Sedan åkte jag hem i söndags och var hos min syster. Vi lagade mat och hade det bra.

Efter det drog vi hem till mig en sväng och sedan var det minnesgudstjänst i kyrkan. det var bra men prästen var inte alls bra. Ush på det!

Sedan igår måndag så var jag i skolan och vi gjorde bearnaisås helt ifrån grunden med vattenbad och vispning hela tiden för att det inte skulle bli äggröra... Jag klarade det på första försöket och det var kul :) Sedan gjorde vi även Parfait och smakade utav den idag vart riktigt gott tycker jag :)

Sedan idag så har jag också vart i skolan och idag fick vi göra egen majonäs och jag smaksatte min med citron och det vart gott :) Sedan fick vi även göra Fudge den vart god även den :) då fick vi även göra köttbullar med julkryddning som ska vara till julborden som börjar om några veckor... Det kommer nog bli riktigt bra tror jag allt :)


Sedan har det kommit massor med snö idag så jag har vart ute och skottat min uppfart och även granntantens så hon vart glad också :) Kul att göra någon glad :)

Snart blir det väl sängen antar jag men ville bara skriva att Jag har haft en Bra helg och 2 bra skoldagar :)

Älskar min Familj över allt annat<3

Friday!

Ja idag är det då fredag och jag har kört ca 2½ timme idag :) Det gick toppenbra och allt kändes riktigt gött :) Sedan så var jag och hälsade på min syster och nu har jag ätit middag :)

I morgon blir det förmodligen att köra gokart om vi nu kommer iväg :) Jag hoppas på detta iaf :)

Hoppas alla andra har en bra helg :)

Älskar min Familj<3

Körning & Städ

Ja idag så var ja och körde i lidköping med körskolan. Det gick riktigt bra och det kändes skönt. Sen är halkan bokad också och det känns riktigt riktigt bra :D.

Sedan har jag städat hemma idag. Dammtorkat, diskat, skurat hela badrummet. osv...

Känns skönt att ha det städat och fint ändå :)


igår var det 9 månader sedan pappa försvann<3 Älskar er bägge två<3


Mamma & Pappa<3

Gårdagen

Ja igår så var det praktik hela dagen, efter det gick jag och handlade hem det nödvändigaste och så. När jag kom ut från den ena affären så har jag fått sms om att mina skor ifrån nelly fanns att hämta ut.

Sagt och gjort jag traskade vidare i regnet och fick hämtat mina skor som jag förövrigt är riktigt nöjd med :D

Sedan har jag fått tvättat massa tvätt och även hängt upp den. Sen vart det gratäng till middag :)

I morgon (idag onsdag) så ska jag köra med körskolan så det hoppas jag ska gå bra :)

Nä nu är det dags att sova.

Så Godnatt :)

RSS 2.0